در این مطلب از تایسز مگ قصد داریم به فواید خوردن تخم مرغ به صورت روزانه بپردازیم و در انتها 19 دستور پخت تخم مرغ جذاب و خوشمزه را به شما آموزش دهیم، اگر خوردن تخم مرغ جز علایق شماست، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. مطالعات نشان می دهد که خوردن تخم مرغ ارتباطی با کلسترول بالا ندارد. در واقع، 70 درصد از جمعیت سالم افزایش سطح کلسترول بد (یا LDL) را با مصرف تخم مرغ تجربه نمی کنند.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که کلسترول رژیم غذایی را به 300 میلی گرم در روز برای بزرگسالان سالم محدود کنید، که تقریباً مقدار موجود در یک تخم مرغ بزرگ است. با این حال، تحقیقات اخیر نشان می دهد که برای اکثر افراد، مصرف کلسترول رژیم غذایی ممکن است آنقدر که تصور می شد تأثیر زیادی بر سطح کلسترول خون نداشته باشد.

میزان مصرف توصیه شده تخم مرغ بسته به سن، وضعیت سلامتی و سایر عوامل فردی متفاوت است. با این حال، به طور کلی، اکثر بزرگسالان سالم می توانند با خیال راحت یک یا دو تخم مرغ کامل در روز را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف کنند.

تخم مرغ ها به دلیل تطبیق پذیری که دارند نقش اساسی در زندگی شما دارند. وقتی نمی دانید چگونه یک وعده غذایی را شروع کنید، تخم مرغ به شما کمک می کند. فواید خوردن تخم مرغ بسیار زیاد است چون این وعده غذایی دارای مواد مغذی بسیار است همچنین خوشمزه است و سریع درست می شوند، ارزش این را دارند که همیشه در یخچال شما حضور داشته باشید.

فهرست محتوا

هفت دلیل برای خوردن تخم مرغ در روز

  1. تخم مرغ دارای مواد مغذی متراکم با ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه بیشتر در هر کالری نسبت به سایر غذاها است. هر تخم مرغ تنها 70 کالری دارد که برای کنترل وعده غذایی مناسب است.
  2. کلسترول “خوب” به نام HDL در افرادی که سه یا بیشتر تخم مرغ در روز مصرف می کنند افزایش می یابد. HDL کلسترول بد خون را جذب کرده و آن را به کبد برمی گرداند. سپس کبد آن را از بدن خارج می کند.
  3. تخم مرغ سرشار از کولین است که یک ماده مغذی بسیار مهم برای زنان باردار و زنان شیرده است زیرا نقش زیادی در رشد مغز دارد. این به سلول های عصبی مغز شما کمک می کند تا با یکدیگر صحبت کنند.
  4. تخم مرغ سرشار از پروتئین است. یک تخم مرغ حاوی 6.5 گرم پروتئین است. اگر املت سه تخم مرغی دارید، 19.5 گرم پروتئین دریافت می کنید که تقریباً نیمی از حد مجاز روزانه شما است.
  5. هنگامی که تخم مرغ را برای صبحانه میل میکنید، مدت طولانی‌تری احساس سیری خواهید داشت. این امر باعث می شود شما در طول روز کمتر غذا بخورید.
  6. تخم مرغ سرشار از ویتامین A، لوتئین و زآگزانتین است که به جلوگیری از ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولای مرتبط با سن کمک می کند.
  7. تخم مرغ دارای ویتامین D است که برای سلامت مغز نیز مفید است.

بیشتر بخوانید: آشنایی با 12 پاستا ایتالیایی خوشمزه که حتما باید امتحان کنید 🥘

بیشتر بخوانید: 8 دلیل برای اینکه افراد پختن کیک و شیرینی را دوست دارند

تخم مرغ سرشار از پروتئین

همچنین تخم مرغ منبع بسیار خوبی برای تغذیه است و به دلایل مختلفی می تواند یک مکمل سالم به رژیم غذایی شما باشد. تخم مرغ یک منبع عالی از پروتئین با کیفیت بالا است که حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری است که بدن ما برای ساخت و ترمیم بافت ها به آن نیاز دارد. پروتئین برای ساخت و ترمیم عضلات، اندام ها، پوست، مو و ناخن ها مهم است (9 اسید آمینه ضروری عبارتند از:

  • هیستیدین
  • ایزولوسین
  • لوسین
  • لیزین
  • متیونین
  • فنیل آلانین
  • ترئونین
  • تریپتوفان
  • والین

این اسیدهای آمینه ضروری توسط بدن انسان قابل سنتز نیستند و باید از طریق رژیم غذایی به دست آیند. خوردن انواع منابع پروتئینی مانند تخم مرغ می تواند به بدن کمک کند تا تمام آمینو اسیدهای ضروری مورد نیاز بدن برای سلامت و عملکرد مطلوب را دریافت کند.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در تخم مرغ

تخم مرغ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین D، ویتامین B12، سلنیوم و کولین است. این مواد مغذی برای حفظ سلامتی از جمله استخوان های قوی، عملکرد مغز سالم و سیستم عصبی سالم مهم هستند.

نقش تخم مرغ در مدیریت وزن

تخم مرغ یک غذای کامل و سیر کننده است که می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. به عنوان مثال، از فواید خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه، می توان به کاهش میزان کالری روزانه اشاره کرد. خوردن تخم مرغ برای صبحانه به شما کمک کند کالری کمتری در طول روز مصرف کنید و می تواند به کاهش یا حفظ وزن کمک کند.

تخم مرغ یک غذای مقوی و خوشمزه است که می تواند از بسیاری جهات برای کودکان مفید باشد. در اینجا برخی از فواید خوردن تخم مرغ برای کودکان آورده شده است:

کودکان بسته به سن خود به حدود 0.95 تا 0.85 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز نیاز دارند.

– تخم مرغ سرشار از آهن است که به حمل اکسیژن در خون کمک می کند و از کم خونی جلوگیری می کند. آهن همچنین از سیستم ایمنی و عملکرد مغز پشتیبانی می کند. کودکان بسته به سن خود به حدود ۷ تا ۱۱ میلی گرم آهن در روز نیاز دارند.

– تخم مرغ حاوی کولین است که یک ماده مغذی است که از رشد مغز و حافظه پشتیبانی می کند. کولین به ویژه برای زنان باردار و شیرده مهم است، زیرا به رشد و تکامل مغز کودک کمک می کند.

– تخم مرغ ممکن است به تنظیم اشتها و وزن در کودکان کمک کند، زیرا پروتئین بالایی دارند و کربوهیدرات کمی دارند. پروتئین می تواند احساس سیری را افزایش دهد و گرسنگی و هوس را کاهش دهد. مطالعات نشان داده است که کودکانی که برای صبحانه تخم مرغ می‌خورند، در ناهار کالری کمتری دریافت می‌کنند و نسبت به کسانی که یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات می‌خورند، احساس رضایت بیشتری دارند.

تخم مرغ را می توان به روش های مختلفی مانند آب پز، همزده، سرخ شده یا پخته تهیه کرد. تخم مرغ ها به راحتی پخته می شوند و برای والدین پرمشغله و بچه های گرسنه انتخابی عالی هستند.

ورزشکاران از تخم مرغ استفاده می کنند زیرا تخم مرغ فواید زیادی برای سلامتی و تناسب اندام دارد. تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا، اسید آمینه، ویتامین و مواد معدنی است که به رشد و ترمیم عضلات کمک می کند. از دیگر فواید خوردن تخم مرغ همچنین دارای چربی خوبی مانند CLA و HDL است که از قلب محافظت می کند و چربی بدن را کاهش می دهد. تخم مرغ به راحتی خورده می شود و طعم خوبی دارد. ورزشکاران برای عضله سازی و ریکاوری پس از ورزش به پروتئین نیاز دارند و تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئین است.

19 دستور پخت تخم مرغ برای تهیه غذاهای مختلف و متنوع

آیا می توانید انواع تخم مرغ های پخته شده را بدون کمک لیست کنید؟ این پست به شما کمک می کند که همه آنها را تنها در چند دقیقه نام ببرید. همانطور که می دانید، علاوه بر فواید خوردن تخم مرغ، این وعده غذایی به دلیل در دسترس بودن، می توانید هر زمان که نمی دانید چه چیزی برای وعده های غذایی خود سرو کنید، از آن لذت ببرید. بنابراین، هیچ دلیلی وجود ندارد که منوی تخم مرغی خود را با چند تخم مرغ پخته مطلوب متنوع نکنید.

3 نوع اصلی تخم مرغ آب پز

 آب پز کردن یکی از محبوب ترین روش های پختن تخم مرغ است. به این ترتیب که لازم نیست پوست تخم مرغ را قبل از پختن جدا کنید. مهم نیست که چه نوع تخم مرغ پخته ای را دوست دارید، ابتدا باید بدانید که چگونه یک تخم مرغ آب پز درست کنید. این خیلی شیک یا خیلی آسان نیست، اما می توانید پس از چند بار تلاش بر آن مسلط شوید. علاوه بر این، می توانید از یک اجاق تخم مرغ درجه یک برای راحت تر کردن جوشاندن استفاده کنید. بیایید 3 نوع تخم مرغ آب پز را در زیر بررسی کنیم.

1. دستور پخت تخم مرغ عسلی

دستور پخت تخم مرغ عسلی

در تخم مرغ عسلی سفیده ها غلیظ هستند زرده ها روان و نرم هستند. کافی است حدود 5-6 دقیقه تخم مرغ ها را در آب بجوشانید.

نکته مهم برای بهترین تخم مرغ عسلی و نرم، حفظ حالت ابریشمی زرده ها است در حالی که سفیده ها باید کمی غلیظ تر باشند. در این روش لازم نیست پوست تخم مرغ ها را قبل از پختن جدا کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تخم مرغ های خود را در آب جوش قرار دهید. همچنین پیشنهاد می کنم تایمر اجاق را برای حدود 5-6 دقیقه تنظیم کنید زیرا این مدت زمان جوش ایده آل برای این نوع تخم مرغ عسلی است. وقتی تخم‌مرغ‌ها جوش آمدند، بلافاصله آن‌ها را در آب سرد فرو کنید و آنها را پوست بگیرید.

روش های زیادی برای پوست گرفتن تخم مرغ آب پز وجود دارد، بنابراین باید بهترین را انتخاب کنید زیرا زرده ها هنوز نرم و روان هستند. این غذا را باید بلافاصله بعد از پخت سرو کنید.

2. دستور پخت تخم مرغ آب پز سفت

فواید خوردن تخم مرغ + دستور پخت تخم مرغ آب پز سفت

در این نوع از طبخ تخم مرغ، سفیده ها و زرده ها کاملا سفت پخته می شوند. کافی است حدود 10-12 دقیقه تخم مرغ ها را در آب بجوشانید.

اگر در پختن تخم مرغ آب پز عسلی موفق بوده اید، تهیه تخم مرغ آب پز برای شما فقط یک بازی کودکانه خواهد بود. فقط باید همان مراحلی را که هنگام پختن تخم مرغ های آب پز عسلی انجام می دهید، دوباره تکرار کنید، با این تفاوت که، زمان جوشاندن به طور چشمگیری تغییر خواهد کرد. بطوریکه زمان پخت تخم مرغ های عسلی را باید دو برابر کنید.

این بدان معنی است که تخم مرغ های آب پز به 10-12 دقیقه زمان برای پخته شدن نیاز دارند. هم زرده و هم سفیده جامد و به قوام کامل خواهید رسید. اگر پوسته تخم مرغ آب پز سفت، شکسته شود، باید در اسرع وقت آن را بخورید.

4. دستور پخت تخم مرغ آب پز شیطون

دستور پخت تخم مرغ آب پز شیطون

شاید تا به حال اسم تخم مرغ آب پز شیطون را نشیده باشید. کمی خلاقیت ما را به این نوع تخم مرغ خوشمزه می رساند. تخم‌مرغ‌های شیطانی نسخه پیچیده‌تری از تخم ‌مرغ‌ های آب پز هستند. تخم مرغ را بجوشانید و پس از آن زرده ها را با مواد دیگر مخلوط کنید. به جای سرو تخم مرغ های آب پز درست بعد از پخت، باید مرحله دیگری را برای رسیدن به این نوع تخم مرغ پخته پشت سر بگذارید.

برای تهیه تخم مرغ شیطون، باید تخم مرغ آب پز خود را به صورت عمودی یا افقی نصف کنید. سپس زرده ها را جدا کرده و با مواد دیگر مانند خردل، سس مایونز، خامه غلیظ یا کره مخلوط کنید. مرحله آخر این است که زرده ها را دوباره داخل تخم مرغ ها بریزید. بسیاری از مردم این غذا را تخم مرغ شکم پر یا تخم مرغ روسی نیز می نامند. می توانید آن ها را به عنوان پیش غذا، یا حتی غذای اصلی میل کنید.

اگر از طرفداران تخم مرغ هستید، حتما به املت علاقه دارید.

5. دستور پخت املت امریکایی

دستور پخت املت آمریکایی

وقتی صحبت از تخم مرغ پخته می شود، املت در این لیست ضروری است، درست است؟ بیایید با املت های سبک آمریکایی شروع کنیم، یک غذای مبتنی بر تخم مرغ متشکل از تخم مرغ، روغن یا کره، و برخی چاشنی ها و ادویه های دیگر (اختیاری).

برای این طرز تهیه املت امریکایی، ابتدا باید تخم مرغ ها را با مواد دلخواه و مورد نظر خود مخلوط کنید تا بافت یکدستی به دست آید. وقتی همه چیز آماده شد، مخلوط خود را با روغن یا کره به تابه اضافه کنید و تخم مرغ ها را چند دقیقه تفت دهید.

رویه ها اختیاری هستند به طوری که می توانید از میان گزینه هایی مانند ژامبون، بیکن، پنیر یا فلفل خرد شده انتخاب کنید. صبر کنید تا یک پوسته اطراف ماهیتابه ایجاد شود، سپس یک طرف را روی طرف دیگر بچرخانید تا شکل حلال ماه ایجاد شود. اگر می خواهید به راحتی بهترین نتیجه را بگیرید، دانستن روش درست برگرداندن املت در این شرایط مهم است. و اکنون، املت آمریکایی شما با رنگ طلایی آماده است.

6. دستور پخت املت فریتاتا

دستور پخت املت فریتاتا

فریتاتا یکی دیگر از انواع املت است که می خواهم معرفی کنم. نام فریتاتا یک کلمه ایتالیایی به معنای سرخ شده است که نشان دهنده طرز تهیه این غذای مخصوص است. در این سبک از املت نیز مانند املت آمریکایی از تخم مرغ، نمک، فلفل و کره استفاده می شود.

این غذا نیز با ترکیب همه مواد در یک کاسه شروع می شود. با این حال، به جای اضافه کردن فیلینگ ها قبل از تا کردن املت، باید قبل از پختن تخم مرغ، مواد را با مخلوط تخم مرغ مخلوط کنید.

تنها چیزی که باقی می ماند این است که تخم مرغ های خود را در فر بپزید. تهیه فریتاتا نسبت به املت های دیگر بیشتر طول می کشد، اما لبه های ترد و بافت متراکم آن طعم شما را به طرز شگفت انگیزی خوشحال می کند.

7. دستور پخت املت سوفله

دستور پخت املت سوفله

بیایید با یک سبک دیگر املت، املت سوفله ادامه دهیم. برای تهیه آن لازم نیست تخم مرغ ها را به روش معمولی هم بزنید. چیزی که این املت را متمایز می کند این است که ابتدا باید سفیده ها را از زرده جدا کنید. همانطور که می دانید، املت سوفله قوام هوا دارد. آنها سبک و فوق العاده کرکی هستند. برای به دست آوردن این بافت عالی، ابتدا باید سفیده ها را با همزن بزنید تا قله های سفت تشکیل شود.

بعد از آن سفیده ها را با مخلوط زرده مخلوط کرده و ترکیب را در تابه بریزید. املت سوفله شما با ظاهری کمی قهوه ای بیرون می آید. املت سوفله ارزش این را دارد که در صبحانه یا برانچ شما حضور داشته باشد.

7. دستور پخت املت به سبک فرانسوی

دستور پخت املت فرانسوی

اگر تخم مرغ غذای مورد علاقه شماست، بدون شک بیش از یک املت در زندگی خود امتحان کرده اید. اگرچه سبک سنتی املت فرانسوی طعمی ندارد، اما بسیاری از مردم پنیر، گوجه‌فرنگی و پیازچه را به این غذا اضافه می‌کنند.

مانند املت های آمریکایی، باید تخم مرغ و کره را نیز در این دستور قرار دهید. اما در حین پخت و پز باید تابه را مدام تکان دهید تا تخم مرغ ها به تابه نچسبند و ظاهری صاف و رنگ پریده به املت ها بدهید.

هنگامی که مرکز تخم مرغ های شما شروع به سفت شدن کرد، می توانید املت های خود را گرد کنید. املت های فرانسوی به جای تشکیل نیمه ماه مانند املت آمریکایی، شبیه یک استوانه خواهند بود.

4 دستور سرخ کردن تخم مرغ با طعم‌های متفاوت و جذاب

آیا می دانید که تخم مرغ های سرخ شده انواع مختلفی دارد؟ بسیاری از مردم خواهند گفت که فقط یک نوع وجود دارد، درست است؟ این بخش دانش شما را در مورد تخم مرغ های سرخ شده افزایش می دهد و به درک بهتر آنها کمک می کند.

8. تخم مرغ خیلی آسان

دستور پخت تخم مرغ ساده

همانطور که از نام آن پیداست، ممکن است حدس بزنید که کلمه “آسان” نشان می دهد که تهیه تخم مرغ به این روش بسیار ساده است، درست است؟ اما اشتباه می کنید!

مانند سایر تخم مرغ های سرخ شده، باید تخم مرغ ها را روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی لبه‌های طرف اول به رنگ قهوه‌ای عالی رسیدید، باید تخم‌مرغ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر را هم سرخ کنید. با این حال، این مدت باید تنها چند ثانیه طول بکشد.

تخم مرغ های خیلی آسان شما زمانی آماده می شوند که طرف دوم یک لایه سفید به اندازه کافی تشکیل دهد که زرده های “نارنجی” را پنهان کند. در این شرایط، زرده ها هنوز مایع و روان هستند، مانند زرده تخم مرغ عسلی.

بیایید همین الان برای صبحانه شما یک تخم مرغ خیلی راحت درست کنیم!

9. تخم مرغ های خیلی سفت ( تخم مرغ های کاملا پخته )

طرز تهیه تخم مرغ خیلی سفت

بر اساس نام، می توانید حدس بزنید که این غذای تخم مرغی برعکس تخم مرغ های بیش از حد آسان است. اگر زرده تخم مرغ شل و رقیق مورد علاقه‌تان نیست، به تخم‌مرغ‌های خیلی سفت فرصت دهید تا وعده‌های غذایی‌ خوشمزه ‌شما  شود.

مانند پختن تخم مرغ های خیلی آسان ، باید با سرخ کردن یک طرف تخم مرغ ها شروع کنید. می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را برگردانید و وقتی سفیده‌ها جامد شدند، به سرخ کردن ادامه دهید. تخم مرغ های خیلی سفت از هر دو طرف کاملا پخته می شوند. طرف اول را سرخ کنید طرف دیگر را برگردانید برای چند دقیقه به سرخ کردن ادامه دهید.

پختن تخم مرغ به این روش اغلب زرده ها را می شکند زیرا پختن آن ها بدون سوراخ کردن برای شما چالش برانگیز است. حفظ فرم زرده ها در این حالت سخت است. شما می توانید زرده ها را حفظ کنید، اما سفیده ها به راحتی سوزانده می شوند. به یاد داشته باشید که سرخ کردن تخم مرغ به این روش نیاز به زمان دارد.

10. دستور پخت تخم مرغ نیمرو یا خورشیدی

دستور پخت تخم مرغ نیمرو یا خورشیدی

آیا تا به حال با برگرداندن تخم مرغ ها در هنگام سرخ کردن مشکلی داشته اید؟ وقتی نوبت به تخم مرغ های نیمرو می رسد، دیگر نیازی به غلبه بر این چالش ندارید. در این نوع تخم مرغ پخته می توانید مرحله چرخاندن را حذف کنید. تخم‌مرغ‌های نیمرو یا خورشیدی به‌خاطر ظاهر زیبای خود با زرده‌های طلایی در وسط سفیده تخم‌مرغ، شهرت خود را به دست آورده‌اند، منظره‌ای شبیه خورشید در سحرگاه.

دستور پخت این مدل تخم مرغ این است که تخم مرغ ها را در تابه بشکنید و چند دقیقه صبر کنید. وقتی سفیده ها به سختی سفت شدند، غذای شما آماده سرو است. نتیجه طبخ شما، بافتی ترد در لبه ها و زرده شفاف و روان در مرکز خواهد بود و سفیده ها سفت و زرده نرم و روان می شوند.

11. دستور پخت تخم مرغ متوسط

طرز تهیه تخم مرغ متوسط

آیا گیج شده اید زیرا تخم مرغ های خیلی آسان و هم تخم مرغ های خیلی سفت ترجیح شما نیستند؟ اگر بله، نگران نباشید زیرا تخم مرغ متوسط شما را راضی خواهد کرد. همانطور که از نام آن پیداست، همه چیز در این ظرف خنثی می شود تا بافتی هیجان انگیز و عالی ایجاد کند.

تخم مرغ های متوسط ​​خیلی ساده آماده می شوند. همچنین باید سمت اول را سرخ کنید، تخم مرغ ها را برگردانید و به سرخ کردن ادامه دهید. در این مرحله فقط باید کمی بیشتر از درست کردن یک تخم مرغ خیلی راحت صبر کنید.

در مقایسه با تخم مرغ های آسان، زرده تخم مرغ های متوسط مایع کمتری دارد. همچنین زرده های تخم مرغ دست نخورده هستند اما یک قوام کمی آبدار و کرمی را حفظ می کنند. همچنین سفیده ها کاملا پخته شده و دور لبه ها کمی سرخ شده اند.

2 نوع تخم مرغ همزده که نباید نادیده بگیرید

فواید خوردن تخم مرغ

تخم‌مرغ همزده یکی از محبوب‌ترین روش‌های پخت تخم‌مرغ است. در حین هم زدن تخم مرغ ها می توانید آنها را با مواد دیگری مانند کره و نمک مزه دار کرده و مخلوط را هم بزنید. با این حال، آیا تفاوت هایی بین انواع تخم مرغ های همزده وجود دارد؟

12. دستور پخت تخم مرغ همزده نرم

زمانی که به تخم‌مرغ‌های همزده فکر می‌کنم، تخم‌مرغ‌های همزده نرم، همیشه بهترین انتخاب برای همه است. نه خیلی خشک و نه خیلی سفت، این روش پخت قوام لطیف، خامه ای و کرکی را برای شما به ارمغان می آورد. مردم اغلب برای صبحانه خود با مافین انگلیسی تخم‌مرغ همزده نرم درست می‌کنند.

با این حال، این روش نسبت به تهیه تخم مرغ های آب پز سفت تلاش بیشتری نیاز دارد. ابتدا باید تخم مرغ ها را با چاشنی های دیگر مانند فلفل و نمک در ظرفی مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خوب جا بیفتند.

یکی از مهمترین فاکتورها برای تهیه تخم مرغ نرم این است که باید آنها را در دمای پایین بپزید. در حین پخت، تخم مرغ ها را هم هم بزنید و به قطعات کوچک خرد کنید.

بیشتر بخوانید: روز جهانی غذای تند؛ 26 دی – 16 ژانویه

13. دستور پخت تخم مرغ های همزده سفت

مانند سایر تخم مرغ های سفت، تخم مرغ های سفت هم زمانی کامل می شوند که هم زرده ها و هم سفیده ها کاملا سفت و پفی شوند. هیچ مایعی در این نوع تخم مرغ نباید باقی بماند.

بیایید با شکستن تخم مرغ ها در تابه یا روی گریل با حرارت متوسط رو به بالا شروع کنیم. وقتی سفیده ها شروع به سفت شدن کردند، باید تخم مرغ ها را گهگاهی هم بزنید تا غذای شما کاملا پخته شود.

از آنجایی که سفیده ها را می توان با زرده ها مخلوط کرد، در نتیجه تخم مرغ شما رگه های سفیدی خواهد داشت. همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را قبل از ریختن مخلوط در ماهیتابه در ظرفی جداگانه هم بزنید تا رنگ زرد یکدستی پیدا کند.

6 روش جذاب دیگر برای درست کردن تخم مرغ

علاوه بر تخم مرغ های پخته شده محبوب و سنتی بالا، می توانید با روش های زیر با تخم مرغ ها هم پیچ و تاب درست کنید. آنها همچنین منجر به تخم مرغ های پخته خوشمزه و جذاب می شوند. چالش در اینجاست!

14. دستور پخت تخم مرغ های سس شده

بیایید به گسترش دانش خود با یکی دیگر از سبک های محبوب تخم مرغ های پخته، تخم مرغ های سس شده ادامه دهیم. وقتی تخم‌مرغ‌ها را سرخ می‌کنید، به یک غذای تخم‌مرغی با سفیده‌های جامد و زرده‌های کمی پخته می‌رسید.

مانند سایر تخم مرغ‌های سرخ شده، تخم‌مرغ‌ها را با کمی کره یا روغن در تابه می‌شکنید تا از چسبیدن تخم‌مرغ‌ها به تابه جلوگیری کنید. وقتی سفیده ها شروع به سفت شدن کردند، کمی آب داغ (یا مایع دیگری مانند سس) به ظرف خود اضافه کنید و درب تابه را بپوشانید.

این مرحله یکی از بحرانی ترین مراحل در این روش است. در حالی که آب داغ لایه بالایی تخم‌مرغ‌ها را ضخیم‌تر می‌کند، پوشاندن تابه به تولید بخار اضافی کمک می‌کند و فرآیند ضخیم کردن تخم‌مرغ را بهبود می‌بخشد. در پایان کار، سفیده جامد و زرده کمی پخته شده و یک لایه سفید نازک روی تخم مرغ خواهید داشت.

15. دستور پخت تخم مرغ بندیکت

یکی از محبوب ترین صبحانه های آمریکایی است. تخم مرغ بندیکت که منشا آن شهر نیویورک است، ترکیبی عالی از کلوچه های انگلیسی، بیکن کانادایی، سس هولاندیز و یک جزء ضروری، تخم مرغ آب پز است.

اگر با تخم‌مرغ‌های آب پز آشنا هستید، درست کردن این غذا برای صبحانه تان بسیار راحت خواهد بود. فقط باید بیکن را سرخ کنید تا بافتی ترد به دست آورید. سپس، تخم‌مرغ‌هایتان را آب‌پز کنید، سس هلندیز را آماده کنید و کلوچه‌هایتان را برشته کنید.

وقتی همه چیز آماده شد، فقط تخم مرغ های خود را جمع کنید. این تخم مرغ های خوش مزه و خوش طعم و زیبا یکی از بهترین راه ها برای پختن تخم مرغ است.

16. دستور پخت تخم مرغ آب پز

آیا می خواهید افراد زیادی را با تخم مرغ های سرخ شده سیرکنید اما سرخ کردن هر تخم مرغ زمان زیادی می برد؟ تخم مرغ آب پز راه حل خواهد بود.

در این روش، به جای پختن آهسته غذا از مرکز به بیرون، فرآیند آب پز کردن از بیرون اتفاق می افتد. به همین دلیل است که تخم‌مرغ‌های شما لبه‌های پخته تر و تردی دارند. سفیده ها سفت می شوند، اما زرده ها هنوز نرم و روان و گرم هستند. این فرآیند فقط چند دقیقه طول می کشد.

کاری که شما باید انجام دهید این است که هر تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید، سپس آن را به یک ظرف یا قالب تخت لبه دار مخصوص فر منتقل کنید. این کار را با هر تعداد تخم مرغ که دوست دارید تکرار کنید. سعی کنید تخم مرغ ها بهم نخوردند و جدا جدا در ظرف ریخته شوند. مرحله آخر این است که ظرف را طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید تخم مرغ ها بپزند و  منتظر نتیجه کار باشید.

همچنین می توانید چاشنی های دیگری را به این غذا اضافه کنید و انواع مختلفی از تخم مرغ های آب پز را امتحان کنید. می توانید تخم مرغ های خود را با مواد دیگری مانند سیر، پنیر و سایر گیاهان تازه مخلوط کنید.

17. دستور پخت تخم مرغ پخته ( تخم مرغ خرد شده )

برای تهیه تخم مرغ پخته شده باید ظرفی با کف صاف یا قالب آماده کنید. پس از آن، فقط تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و برای چند دقیقه در فر بپزید. مانند تخم مرغ های متوسط سرخ شده، سفیده ها سفت می شوند در حالی که زرده ها کمی آبدار هستند.

همچنین می‌توانید مواد غذایی مورد علاقه‌تان را اضافه کنید تا غذای دلپذیر و خوش‌طعم شود. پنیر، بیکن، سبزی های تازه یا سبزیجات سرخ شده با این تخم مرغ های پخته شده به خوبی کار می کنند. این نوع تخم مرغ پخته را می توانید در هر زمانی از روز سرو کنید.

18. دستور پخت تخم مرغ قالبی

برای تهیه تخم مرغ پخته شده باید ظرفی با کف صاف یا قالب آماده کنید.قالب شما میتواند فرم و اشکال متفاوتی داشته باشد. پس از آن، فقط تخم مرغ ها را در قالب مورد نظر بشکنید و برای چند دقیقه در فر بپزید. مانند تخم مرغ های متوسط سرخ شده، سفیده ها سفت می شوند در حالی که زرده ها کمی آبدار هستند.

همچنین می‌توانید مواد غذایی مورد علاقه‌تان را اضافه کنید تا غذای شما دلپذیر و خوش‌طعم شود. پنیر، بیکن، سبزی های تازه یا سبزیجات سرخ شده با این تخم مرغ های پخته شده به خوبی ترکیب می شوند. این نوع تخم مرغ پخته را می توانید در هر زمانی از روز سرو کنید.

19. دستور پخت تخم مرغ آب پز بدون پوست

اول از همه، شما باید آب را به جوش بیاورید. تخم مرغ را درون فنجان یا کاسه یا ملاقه بشکنید. حرارت را کم کنید تا آب به آرامی بجوشد. حرارت کم، حباب های کمی ایجاد می کند و از نشت تخم مرغ هنگام قرار دادن در قابلمه جلوگیری می کند. پس از جوش آمدن آب تخم مرغ را به آرامی درون ظرف آب جوش قرار دهید.

همچنین می توانید ابتدا کمی نمک و سرکه به قابلمه اضافه کنید. آنها برای چسباندن سفیده و زرده تخم مرغ به یکدیگر ضروری هستند. خوشبختانه، سرکه تأثیر منفی بر طعم تخم مرغ آب پز شما نخواهد گذاشت.

نتایج شما بافت ظریفی خواهد داشت. در حالی که زرده ها هنوز روان و خامه ای هستند، سفیده ها کاملا سفت هستند. به یاد داشته باشید که برای نتیجه مطلوب باید تخم مرغ تازه انتخاب کنید زیرا سفیده تخم مرغ های قدیمی خوب عمل نمی کنند.

آیا عاشق تخم مرغ آب پز هستید؟ همین الان آن را امتحان کنید!

چند نوع تخم مرغ پخته را قبلا امتحان کرده اید و کدام یک را بیشتر دوست دارید؟ نظر بدهید تا با من و دیگران به اشتراک بگذارید. لطفاً اگر اطلاعات این پست را ارزشمند یافتید، این خبر را به طور گسترده منتشر کنید. از همکاری شما سپاسگذاریم!

سوالات متداول برای مطلب فواید خوردن تخم مرغ

آیا خوردن تخم مرغ به صورت روزانه می‌تواند سطح کلسترول خون را افزایش دهد؟

خیر، خوردن تخم مرغ به میزان زیاد نمی‌تواند سطح کلسترول خون را افزایش دهد. در واقع، برخی مطالعات نشان داده‌اند که خوردن تخم مرغ در هفته به مقدار متوسط ​​هفت تخم مرغ، سطح کلسترول خون را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد.

آیا خوردن تخم مرغ می‌تواند به تولید و افزایش عضله کمک کند؟

بله، خوردن تخم مرغ می‌تواند به تولید و افزایش عضله کمک کند. تخم مرغ حاوی پروتئین با کیفیت بالا است که برای رشد و تعمیر عضلات ضروری است. همچنین، تخم مرغ حاوی اسیدهای آمینه لوسین، ایزولوسین و والین است که به تولید و افزایش عضله کمک می‌کنند.

آیا خوردن تخم مرغ می‌تواند به سلامتی قلب کمک کند؟

خوردن تخم مرغ می‌تواند به سلامتی قلب کمک کند. تخم مرغ حاوی فسفولیپیدها است که به سلامتی قلب کمک می‌کنند. همچنین، تخم مرغ حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌هایی مانند ویتامین D است که نیز به سلامتی قلب کمک می‌کنند.