تقریباً غیرممکن است که اهمیت طعم لذیذ وافل را درک کنید مگر اینکه آن را امتحان کرده باشید! وافل‌ها مطمئناً خاطره‌انگیز هستند، مخصوصاً اگر به درستی تهیه شوند: بیرونی ترد با مرکزی نرم و خمیری. وافل با پودر قند، شربت شیرین یا مربا پوشانده شده است، در واقع این ترکیبات است که باعث می شود همه چیز کاملاً در دهان آب شود. در این مطلب از تایسز مگ قصد داری شما را با روز جهانی وافل آشنا کنیم.

این روز یک مناسبت سرگرم کننده و جالب است که فرهنگ ها و جغرافیای گوناگونی را در بر می گیرد. پس وقت آن است که جشن روز جهانی وافل را شروع کنیم!

چگونه روز جهانی وافل را جشن بگیریم

چه روز سرگرم کننده و آسانی برای لذت بردن! کاملاً خوشمزه. وافل یک خوراکی آسان برای تهیه و یک غذای خوشمزه برای خوردن است، پس حتما آن را جشن بگیرید.

از این راه ها برای جشن گرفتن به این روز شگفت انگیز استفاده کنید:

  • وافل هایی از فرهنگ های مختلف را امتحان کنید.
  • به یک ماجراجویی وافل بروید! این روز را برای کشف طیف گسترده ای از طعم هایی که دنیای وافل ارائه می دهد اختصاص دهید:
  • برای صبحانه، وافل‌های آمریکایی را امتحان کنید که روی آن مرغ سرخ‌شده قرار داده شده است، یک یا دو تکه بیکن ترد را فراموش نکنید!
خرید روز جهانی وافل :: World Waffle Day [ 5 فروردین - 25 مارچ ] | تایسز
  • از یک وافل بلژیکی بروکسل یا لیژ که ضخیم تر است و با شکر یا شکلات یا خامه پوشانده شده است، لذت ببرید.
  • یک استاندارد از دهه 1600 وجود دارد (در جایی که روز از آن شروع شد) وافل های سوئدی مشابه سایر وافل ها هستند اما در دستگاه وافل ساز مخصوص پخته می شوند که چهار شکل قلب ایجاد می کند. این وافل ها با خامه، توت تازه یا کمپوت توت سرو می شود.
  • به شرق سفر کنید و یک وافل نرم و شیرین هنگ کنگ را با طعم کره بادام زمینی یا عسل امتحان کنید.
  • وافل یک راه حل خوشمزه و راحت و در دسترس است برای تمامی وقت هایی که به خوراکی خوشمزه و لذیذ نیاز دارید!
  • وافل را در یک رستوران میل کنید.
  • دیگر رستوران‌های وافل را در مکان‌های نزدیک ببینید.
  • با دستگاه وافل ساز خلاقیت به خرج دهید.

دستگاه وافل ساز نباید فقط برای درست کردن خمیرهای ساده و خسته کننده باشد! از آنها می توان برای تهیه غذاهای خلاقانه مانند موارد زیر استفاده کرد:

  1. خمیر رول دارچینی را در هر چهار مربع دستگاه قرار دهید، ببندید و بپزید تا پخته شود.
  2. از رنگ های مختلف رنگ خوراکی استفاده کنید تا وافل های خانگی را به سرگرمی های رنگین کمانی و هیجان انگیز تبدیل کنید.
  3. خمیر کاپ کیک را داخل دستگاه وافل ساز بریزید و مثل همیشه بپزید. پس از برداشتن و خنک شدن، با بستنی سرو کنید.
  4. از خمیر وافل معمولی استفاده کنید، اما تکه های بیکن و تخم مرغ را به مواد میانی اضافه کنید، روی آن خمیر بیشتری بزنید و بپزید. یک ساندویچ وافل صبحانه!

مطالعه بیشتر: روز جهانی کیک | National Cake Day

مطالعه بیشتر: راهنمای کامل خرید فر توکار آشپزخانه 0 تا 100

تاریخچه روز جهانی وافل

روز جهانی وافل در اسکاندیناوی با نام Våffeldagen آغاز شد. این در واقع کمی اشتباه بود. مشکل اصلی به دلیل سردرگمی بین “Vårfrudagen” سوئدی به معنای “روز بانوی ما” بود که یک تعطیلات مذهبی است. سرانجام با گذر زمان روز 25 مارس- 5 فروردین به روز جهانی وافل اختصاص یافت.

وافل حداقل از دهه 1600 (یا بیشتر) در سوئد وجود داشته است، بنابراین منطقی است که روز جهانی وافل یک رویداد مدرن نیست. اکنون روز جهانی وافل نه تنها در سوئد بلکه در نروژ و دانمارک و همچنین سایر کشورهای اروپایی جشن گرفته می شود.

روز 24 آگوست نیز در ایالات متحده امریکا به عنوان روز جهانی وافل نامگذاری و جشن گرفته می شود. این روز به مناسبت سالگرد ثبت اختراع اولین دستگاه وافل ساز در ایالات متحده در سال 1869 نامگذاری شده است. دستگاه وافل ساز توسط کورنلیوس سوارثاوت، در نیویورک اختراع شد.

خرید روز جهانی وافل :: World Waffle Day [ 5 فروردین - 25 مارچ ] | تایسز

بنابراین، همانطور که مشخص است، وافل ها آنقدر پدیده محبوب در سراسر جهان هستند که برای جشن گرفتن روز جهانی وافل دو روز در تقویم وجود دارد و کسی از این موضوع شکایت نمی کند!

با این حال، هر روزی که برای گرامیداشت آن انتخاب شود، وافل قطعاً شایسته جشن است. کیک های توری بر پایه خمیر که می توان برای صبحانه، ناهار و شام مصرف کرد و یا به عنوان میان وعده؛ یا برای دسر.

در هر صورت، این روز یک روز عالی برای یادگیری و جشن گرفتن هر چیزی که به وافل مربوط می شود است!

روز جهانی وافل در نمایشگاه جهانی در نیویورک

وافل در نمایشگاه جهانی در سال 1964 که در نیویورک برگزار شد، رسما به مردم آمریکا معرفی شد. خانواده موریس و رز و دخترانشان که بلژیکی بودند، وافل هایی درست کردند که از وافل های آمریکایی متفاوت بود زیرا ترد و پف دار بودند. این غذا فورا مورد استقبال قرار گرفت و خانواده به طور متوسط 2500 وافل در روز سرو می کردند!

این خوراکی شیرین در ابتدا قرار بود “وافل بروکسل” نامیده شود، زیرا یک خوراکی محبوب در پایتخت بلژیک است. اما خانواده به سرعت متوجه شدند که اکثر آمریکایی‌ها نمی‌دانند بروکسل کجاست، بنابراین به اسم «وافل بلژیکی»روی آوردند و وافل بلژیکی ماندگار شد!