در این مطلب از تایسزمگ قصد داریم با روز جهانی غذای تند آشنا شویم و کمی در مورد تاریخچه روز جهانی غذای تند و راه های جشن گرفتن این روز بیشتر بدانیم. روز جهانی غذاهای تند ، رویداد های آتشینی را به راه میاندازد، از چالشهای غذاخوری تا مسابقههایی با لباسهای شیک و دستور پختهای محبوب آتشین. نمی توان منکر ماهیت جسورانه برخی از جشن ها شد.
افرادی که دوست دارند یک وعده غذایی باعث تحریک جوانه های چشایی آن ها شود، نباید از غذاهای تند و آتشین غافل شوند. بنابراین چه روزی بهتر از امروز که خانواده و دوستان خود را برای کشف غذاهای متفاوت دعوت کنید؟ غذاهای تایلندی، هندی، کریول و کارائیب همگی به خاطر ترکیب مواد معطرشان معروف هستند، اما بسیاری از فرهنگ ها غذاهای مورد علاقه خود را به رخ می کشند. به هر حال، تنوع واقعا چاشنی زندگی است…
با روز جهانی غذاهای تند آشنا شوید
آیا می دانستید که مردم بیش از 6000 سال است که از ادویه های تند در وعده های غذایی و دستور پخت خود استفاده می کنند؟ به نظر می رسد ما همیشه استفاده ار ادویه برایمان دوست داشتتی بوده! انواع مختلفی از ادویه ها وجود دارد که امروزه برای تهیه غذاهای تند و آتشین استفاده می شود. این شامل پودر فلفل تند گرفته تا پاپریکا و زیره می شود. امروز همه چیز در مورد جشن گرفتن این ادویه ها است. به هر حال، رژیم غذایی ما بدون آنها بسیار خسته کننده خواهد بود، درست است؟
تاریخچه روز جهانی غذاهای تند
ردیابی رسپی های غذای تند ما را به 6000 سال برمی گرداند! خیلی وقت پیش! با اینکه غذاهایی که امروزه از آنها لذت می بریم تغییر کرده باشند، نمی توان انکار کرد که ما هنوز عاشق غذاهای تند هستیم. نه تنها غذاهای تند برای مدت طولانی مورد تحسین قرار گرفته اند، زیرا طعمی باورنکردنی دارند، بلکه به این دلیل که فواید سلامتی مختلفی را نیز ارائه می دهند، مورد توجه خیلی از آشپز هاست.
ادویه ها می توانند به از بین بردن باکتری ها کمک کنند. مثلا زردچوبه و زیره دارای خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی قوی هستند. این بدان معنی است که آنها می توانند از نظر مبارزه با هر یک از باکتری های مضر بدن شما موثر باشند. ادویه ها همچنین می توانند به مبارزه با التهاب نیز کمک کنند. در طب آیورودا، خواص التهابی سیر و زنجبیل برای قرن ها به عنوان درمانی برای تعدادی از شرایط مختلف مانند سردرد، اختلالات خودایمنی و آرتریت مورد استفاده قرار گرفته است.
همچنین غذاهای تند می توانند به سرعت بخشیدن به متابولیسم شما کمک کنند. داده هایی از تعدادی از مطالعات مختلف به دست آمده است که نشان می دهد گونه های خاصی مانند فلفل تند، زردچوبه، دارچین و زیره می توانند اشتهای شما را کاهش داده و سرعت استراحت متابولیک شما را افزایش دهند. چه کسی می دانست که ادویه ها اینقدر قدرتمند هستند؟
چگونه روز جهانی غذاهای تند را جشن بگیریم؟
وقتی به غذاهای تند فکر می کنیم، بیشتر به غذاهای آسیایی فکر می کنیم. خواهید دید که فلفل قرمز به طور مرتب در آشپزی هندی، چینی و تایلندی استفاده می شود. چرا یک شب دوستان و خانواده خود را به یک وعده غذایی آتشین دعوت نمیکنید؟ غذاهای مختلف زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها لذت ببرید و مطمئن شوید که همه چیز صرفاً برای از بین بردن ذائقه مردم طراحی نشده است!
بیشتر بخوانید: رونمایی از محصول فرهوشمند تایسز
اگر به دنبال تندترین غذاهای دنیا هستید، بهتر است سیچوان را امتحان کنید. این غذا به دلیل طعم های جسورانه اش شناخته شده است. تند بودن غذا چیزی است که افراد زیادی را به خود جذب می کند. با این حال، این فقط در مورد تند بودن بیشتر بدون طعم نیست! طعم های هیجان انگیز زیادی در غذاهای سیچوان وجود دارد، بنابراین شما واقعاً تجربه طعم شگفت انگیزی را با این غذا خواهید داشت. می توانید سعی کنید خودتان سیچوان بپزید یا به یک رستوران معتبر بروید.
همانطور که از نام آن مشخص است، این یک نوع غذا است که از استان سیچوان چین آمده است. مرکز استان سیچوان چنگدو نام دارد و در واقع یکی از بهترین مکان ها در کل کشور برای غذا به حساب می آید. این شهر شهرت بسیار خوبی برای دیگ های داغ و غذاهای تند دارد. تنقلات مهیج خیابانی زیادی در اینجا وجود دارد که میتوانید آنها را امتحان کنید، از نودلهای ژلهای خوش طعم گرفته تا ونتونهای آبخورده.
وقتی مردم در مورد غذای سیچوان صحبت می کنند، تمایل دارند فقط بر تندی غذا تمرکز کنند. با این حال، بسیار هیجان انگیزتر از این است. زیرا این غذا از هفت طعم اصلی تشکیل شده است که عبارتند از: گیاهان معطر، شور، تند، ترش، شیرین، تلخ و تند. بنابراین، شما واقعاً از غذاهای هیجان انگیز لذت خواهید برد. البته فلفل دلمه ای در قلب غذاهای پخته شده قرار دارد. از فلفل دلمهای ترشی گرفته تا فلفلهای تازه و فلفلهای خشک همه یکجا در این غذا گنجانده شده اند.
در واقع، جدای از لذت بردن از برخی غذاهای خوشمزه و تند در این روز، کار دیگری که می توانید انجام دهید این است که در مورد فلفل های مختلف موجود در سراسر جهان بیشتر بدانید. انواع مختلفی از جمله کارولینا ریپر، فلفل شبح، هابانرو، فلفل قرمز کاین، سرانو، گواجیلو، پوبلانو، پپادو و بسیاری دیگر وجود دارد. همه آنها سطح متفاوتی از تندی و طعم متفاوتی را به غذاها می آورند. مطمئناً جالب است که در مورد گزینه های مختلف موجود در بازار بیشتر بدانید و ما مطمئن هستیم که مهارت های آشپزی شما را نیز افزایش می دهد!
یکی دیگر از راه های سرگرم کننده برای جشن گرفتن روز جهانی غذاهای تند و آتشین، صرف غذا با دوستانتان است. چند نفر از عزیزانتان را دعوت کنید و ببینید چه کسی می تواند بهترین غذای تند را درست کند! انجام کاری کمی متفاوت با کسانی که دوستشان دارید همیشه سرگرم کننده است، و این به شما فرصتی عالی برای انجام دقیقا همان کار را می دهد!
اگر احساس شجاعت می کنید، حتی می توانید یک مسابقه خوردن فلفل قرمز داشته باشید. شما باید فلفل های مختلف را تهیه کنید و متوجه شوید که آنها در مقیاس گرما چه رتبه ای دارند. سپس می توانید دریابید که چه کسی می تواند بیشترین فلفل را تحمل کند! مطمئن شوید که مقدار زیادی آب در دست دارید!
سخن پایانی
البته، اگر نمی خواهید، لازم نیست تمام تلاش خود را بکنید و در روز جهانی غذاهای تند و تند، مسترشف بعدی شوید! راه های مختلفی وجود دارد که می توانید بدون نیاز به پختن یک غذای پیچیده، مقداری ادویه را در آغوش بگیرید. همه ما می دانیم که پیتزای پپرونی در اکثر خانه ها طرفدار دارد! می توانید به افتخار این روز چند جالاپنو به همبرگر یا فاهیتای خود اضافه کنید! غذاهای ساده دیگری که به شما اطمینان می دهد که بخشی از این روند هستید شامل کوفته های تند و سالاد پاستا تند مکزیکی است.
شما می توانید هر چیزی را با چاشنی مناسب به یک غذای تند تبدیل کنید! 😊
بیشتر بخوانید: چیدمان اجاق گاز و دیگر وسایل آشپزخانه